Un puști a intrat pe teren și s-a dus direct la Kepa, după Chelsea-Tottenham 2-0. Ce i-a cerut portarului

2 săptămâni in urmă 20

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

De altfel, Thomas Tuchel apreciază forma în care se află portarul de rezervă al formaţiei sale

Goalkeeperul spaniol a avut parte la final de o surpriză, care i-a făcut plăcere. Un puști, fan de-al londonezilor, a intrat pe teren, după fluierul de final, și s-a dus direct la Kepa.

Galerie Foto

Copilul i-a cerut direct mănușile iar fotbalistul a fost de acord. 

Cupa Ligii Angliei, semifinale | Chelsea - Tottenham 2-0

Antonio Conte a revenit pe Stamford Bridge, unde și-a întâlnit fosta echipă, însă a fost lovit de ghinion. Tottenham a luat gol în minutul 5, după ce șutul lui Havertz a fost deviat în propria poartă de Sanchez.

Peste o jumătate de oră s-a marcat un nou autogol. De această dată, Davies a fost ghinionist. O minge s-a lovit de el și a intrat în poartă. Până la pauză, Chelsea a mai avut o șansă, prin Lukaku, revenit în echipă după scandalul cu Tuchel.

Cupa Ligii Angliei, semifinale | Chelsea - Tottenham 2-0. Două autogoluri au rezolvat meciul

În repriza secundă, Tottenham a încercat tot posibilul pentru a înscrie, dar Kane nu l-a putut învinge pe Kepa din lovitură liberă. Chelsea a mai avut o ansă mare prin Werner, care a rămas singur cu portarul dar nu l-a putut încinge din scăriță.

Ultima ocazie a meciului a avut-o Tottenham și a fost uriașă, însă Lo Celso nu l-a putut bate pe Lloris. Returul dintre Chelsea și Tottenham va fi pe 12 ianuarie.

VIDEO cu rezumatul partidei Chelsea - Tottenham 2-0

Etichete: chelsea , chelsea tottenham 2-0 video , kepa arrizabalaga , kepa chelsea

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă