Un protest al "Extinction Rebellion" a paralizat traficul din Londra. Militaţii ecologişti s-au lipit cu adeziv, ca să nu poată fi evacuaţi

1 lună in urmă 61

Gruparea ecologistă radicală "Extinction Rebellion" a blocat o intersecţie majoră din Londra, pentru a cere acţiuni mai ferme contra schimbărilor climatice. Acţiunea a mobilizat mai ales femei, considerate mai vulnerabile la efectele poluării.

  • Traficul din Londra, blocat de militante ecologiste

Militantele au ridicat, în mijlocul pieţei, o structură de care s-au lipit cu adeziv, pentru a nu putea fi evacuate. Oamenii legii au eliberat totuşi intersecţia după câteva ore.

O altă manifestaţie a denunţat, în faţa ambasadei Braziliei, tăierea pădurii virgine din Amazon şi agresarea indigenilor din zonă.

A fost cea de-a treia zi a unei campanii de protest organizată de gruparea ecologistă. Aproape 200 de persoane au fost arestate de la începutul campaniei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă