Un profesor din SUA, rămas pe drumuri când școlile s-au închis, a avut parte de surpriza vieții lui când un fost elev l-a recunoscut pe stradă

4 săptămâni in urmă 1

Un profesor din California, care a ajuns să trăiască în propria mașină după ce a rămas fără loc de muncă, atunci când şcolile s-au închis, a izbucnit în lacrimi când un fost elev l-a recunoscut pe stradă și i-a făcut un dar neașteptat.

Jose Villarruel îl îmbrățișează pe fostul său elev, Steven Nava, care a adunat pentru el 27.000 de dolari

Galerie (2)

Un profesor din SUA, rămas pe drumuri când școlile s-au închis, a avut parte de surpriza vieții lui când un fost elev l-a recunoscut pe stradă

captura Fox5dc

Jose Villarruel, căruia elevii lui îl numeau „Domnul V”, a împlinit joi 77 de ani.

Jose Villarruel, căruia elevii lui îl numeau „Domnul V”, a împlinit joi 77 de ani. Fostul său student, Steven Nava, acum în vârstă de 21 de ani, a luat decizia să organizeze o petrecere în numele fostului său profesor și, de ce nu, să-i schimbe viața.

Jose Villarruel a lucrat ca profesor suplinitor zeci de ani. "Mă simt foarte norocos și foarte onorat că am predat în diferite instituții de diferite niveluri", a spus el pentru Fox5dc.

Jose Villarruel lucra ca profesor suplinitor, până când școlile au trecut în online

La începutul anului 2020, Villarruel a declarat că și-a dat demisia după ce școlile au trecut la învățământul la distanță.

"Am constatat că situația școlii s-a schimbat complet și am crezut că rolul meu de profesor suplinitor s-a încheiat. În mai mi-am prezentat demisia. Am reușit să fac toate actele pentru a-mi obține pensia. Am primit cecul, însă nu a durat mult până am rămas fără bani pentru că aveam deja datorii”, a spus el.

Villarruel trăiește în mașină de atunci. "Corpul meu s-a adaptat la toate umflăturile și denivelările de la scaunele de mașină. Mașina îmi e mijloc de transport, sufragerie și dormitor”, a mai spus el.

Fostul său elev a adunat 27.000 de dolari pentru Jose Villarruel

Fostul său elev, Steven Nava, l-a zărit pe fostul său profesor Jose Villarruel în urmă cu o săptămână, în mașină, și l-a recunoscut. ”Este trist să vezi că unul dintre profesorii tăi trece prin asta, dar asta te face să vrei să ajuți”, a spus tânărul.

Steven Nava a spus că Villarruel l-a ajutat în anii de școală.

Steven Nava i-a oferit inițial fostului său profesor suma de 300 de dolari, apoi a decis să înceapă o pagină GoFundMe pentru a-l ajuta pe Jose Villarruel să iasă din situația dificilă în care se află. I-a spus povestea pe toate rețelele sociale, inclusiv pe TikTok, iar filmările sale au devenit virale.

„Puterea rețelelor sociale este atât de mare acum și uneori trebuie să o folosim pentru bine și nu pentru rău”, a spus Steven Nava.

Povestea fostului profesor a ajuns și la primarul din Fontana, Acquanetta Warren, care i-a fost elevă la rândul ei.

Așa s-a ajuns ca mai mulți foști elevi să-i organizeze fostului profesor o petrecere de ziua lui și să-i doneze un cec cu 27.000 de dolari.

„Gândul meu inițial a fost: Visez?!Încă nu îmi vine să cred”, a spus Jose Villarruel.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

jose villarruel profesor scoli inchise scoala online masina california fost elev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă