Un primar liberal din Alba a semnat lista AUR pentru demiterea președintelui Iohannis / A declarat că ”încă” este membru PNL

1 săptămână in urmă 14

Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, anunță Alba 24.

Informația a apărut după ce deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, semnând lista AUR. ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!!”, a scris deputatul.

Contactat de reporterii alba24.ro, primarul Silviu Ponoran, a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

De asemenea Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

Sursa foto: Alba24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă