Un prezentator din SUA a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat lumea să se vaccineze. Colegii de la posturile rivale i-au sărit în apărare

1 lună in urmă 34

Un prezentator TV din Statele Unite a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat oamenii să se vaccineze. Neil Cavuto, prezentator al unei emisiuni la FoxNews, a fost susţinut de colegii de breaslă.

Un prezentator din SUA a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat lumea să se vaccineze. Colegii de la posturile rivale i-au sărit în apărare

Profimedia

"Doamne, oprește politica. Viața este prea scurtă pentru a fi un fund. Viața este mult prea scurtă pentru a ignora promisiunea a ceva care ajută oamenii din întreaga lume. Opriți morțile, opriți suferința, vă rog să vă vaccinați, vă rog", a fost discursul lui Neil Cavuto care a stârnit reacţii adverse în rândul populaţiei americane, potrivit The Guardian.

Colegii au sărit să-l apere

În apărarea lui Cavuto au sărit imediat colegii de breaslă, chiar dacă sunt de la posturi concurente. Jake Tapper, prezentator la CNN, a fost primul care l-a apărat pe Cavuto.

"Nu menționăm adesea concurenții noștri, dar prezentatorul canalului Fox, Neil Cavuto a apărut la știri. Neil este un supraviețuitor. Are scleroză multiplă, a suferit o operație pe cord deschis, a învins cancerul în stadiul patru și acum se luptă cu Covid. Neil a vorbit recent despre importanța vaccinurilor, tocmai pentru a proteja oamenii ca el care au un sistem imunitar compromis. Acum, din păcate, mulți dintre cei care vizionează au fost mințiți de alții despre vaccinuri. Neil a primit amenințări cu moartea pentru apelul său simplu, logic, bazat pe știință, la vaccinări. Neil Cavuto este un domn, Neil Cavuto nu merită asta. Rămâneți puternici, vă dorim sănătate și o viață lungă, lungă", a declarat Jake Tapper.

De la începutul pandemiei, peste 745.000 de oameni au murit în Statele Unite. Postul FoxNews impune personalului să fie vaccinat sau se supună testelor zilnice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă