Un preot din Satu Mare a ridicat în sat o cruce uriaşă, înaltă cât un bloc cu patru etaje. Se vede de la câţiva kilometri depărtare

2 months ago 2

"Crucea este o promisiune personală pe care am făcut-o credincioșilor anul trecut la aniversarea Mănăstirii de la Cuța a 401 ani, dar este o dragoste pentru locul sfânt al fostei Mănăstiri. Această cruce care are înălțime de 16 metri și 1,4 lățime va fi strajă sfântă pentru zona codrului. Și mai ales îmi ales îmi doresc să fie un loc mai vizat, având în vedere frumusețea înălțimii sfintei cruci.", a scris preotul Marian Chereji pe pagina de Facebook a parohiei pe care o conduce.

Ajutat de câţiva credincioşi, preotul a construit crucea uriaşă în câteva luni, din fier şi tablă. Chiar el a sudat o bună parte din structură. Lucrarea a terminat-o în această săptămână şi, cu ajutorul unei auto-macarale, părintele a amplasat crucea pe o colină astfel încât să fie vizibilă de la zeci de kilometri depărtare.

"Momentul amplasării crucii a fost printre cele mai emoționante din viața mea până la lacrimi, având în vedere că îmi doream să fac un monument creștinesc al județului Satu Mare. Mulțumesc lui Dumnezeu!", a scris părintele pe Facebook.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools