Un prahovean a comandat și a plătit online un telefon, dar a primit un colet cu o bucată de plastic. Escrocul a fost prins

2 luni in urmă 1


În urma anchetei polițiștilor prahoveni, escrocul a fost identificat și pus sub control judiciar pentru 60 de zile, informează Observatorul Prahovean.


Atenție la ce și mai ales de unde cumpărați! Un prahovean din Bușteni care a comandat și plătit online un telefon prin intermediul unei aplicații de anunțuri de mică publicitate. A fost șocat, după ce a desfăcut coletul primit: în interior, în loc de aparat, se afla o bucată de policarbonat, un plastic dur cu o greutate asemănătoare a telefonului mobil așteptat!


Prahoveanul a reclamat cazul, iar polițiștii de investigații criminale au depistat și reținut pentru 24 de ore o persoană din Dolj bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.


În cauză, a fost deschis dosar penal, iar escrocul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe 17 februarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia.


Luna trecută, Elena Pepene, o femeie de 64 de ani din Galați, a vrut să-i ofere cadou nepotului ei un telefon scump în valoare de aproape 7.000 de lei, comandat prin rate de la un magazin de specialitate. În momentul în care a deschis coletul, a găsit, în loc de smartphone-ul achiziționat, o cutie plină cu șuruburi și cuie. Ulterior, femeia a primit telefonul gratuit din partea magazinului.


Foto ilustrativ/ Dedeman


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă