Un poliţist din Constanţa anunţă că nu vrea să dea amenzi pentru nepurtarea măştii: "Nu există bază legală în fişa postului meu"

1 săptămână in urmă 13

Un poliţist din Constanţa a protestat public faţă de noile măsuri introduse de Guvern. Agentul din cadrul Inspectoratului Judeţean Constanţa a scris un mesaj pe Facebook prin care a precizat că nu va nicio amendă dacă oamenii nu vor purta măştile cerute prin noile reglementări.

 "Nu există bază legală în fişa postului meu"

Hepta

"Eu unul indiferent de orice dispoziţie dată de şefii ierarhici nu voi controla şi nu voi sancţiona nici un cetăţean român privind autenticitatea măştii purtate. NU am pregătire de specialitate, nu există bază legală în fişa postului meu, NU am pregătire medicală de specialitate", a fost mesajul publicat pe contul său personal de poliţistul care este agent şef principal în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Agentul este acum verificat de superiori. Începând cu sâmbătă, 8 ianuarie, a intrat în vigoarea măsura purtării măştii de protecţie de tip medical sau FFP2. Măsura a fost luată prin ordin comun al ministrului Sănătăţii şi ministrului Afacerilor Interne.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă