Un poliţist din Bacău a murit, după ce s-a împuşcat cu arma. Agentul era cercetat pentru luare de mită

3 săptămâni in urmă 20


Un polițist din Dărmănești, din județul Bacău, care se afla în arest la domiciliu pentru luare de mită s-a sinucis în prima zi de Crăciun, cu arma personală, scrie Ziarul de Bacău.


Polițistul era angajat la Serviciul Rutier al Poliției Dărmănești de 10 ani și s-a împuşcat cu arma proprie pe care o deţinea pentru autoapărare. Descoperirea a fost făcută de soția sa.


„Astăzi, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 46 de ani, din Dărmăneşti, despre faptul că soţul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deţinător legal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat”,au transmis reprezentanții IPJ.


La data de 18 noiembrie bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu, scrie Ziarul de Bacău.


Pe 17 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în cursul anului 2021, a unor infracțiuni de luare de mită de către șase agenți de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău – Poliția Orașului Dărmănești, în legătură cu aplicarea/neaplicarea sancțiunilor contravenționale pentru contravenții constatate la regimul rutier.


Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între 19:00 – 7:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la [email protected]


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă