Un pistol și 100 de cartușe, descoperite de polițiști într-un container cu bunuri personale ale unui român

1 lună in urmă 28

Polițiștii de frontieră constănțeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, trei încărcătoare și 100 de cartușe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, în Portul Constanţa Sud - Agigea, pentru un cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat la sfârșitul săptămânii trecute la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din SUA ce conținea bunurile personale ale unui cetățean român, în vârstă de 70 ani.

„În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale.

Editor : I.C

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă