Un patron din Liga 1 îi ia apărarea lui Gigi Becali: „Cu Edi Iordănescu a avut dreptate. Noi, finanțatorii, chiar nu mai mai avem voie să spunem nimic!?” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 22

Valeriu Iftime a vorbit pentru ProSport despre proiectul de la FC Botoșani și a mărturisit că este mulțumit de activitatea pe care o depune Marius Croitoru la echipa sa, antrenor care în vară a acceptat prelungirea contractului pentru încă doi ani.

Marius Croitoru este cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Patronul formației FC Botoșani a declarat că-l lasă pe tehnicianul său oricând să semneze cu o altă echipă, dacă oferta este mult mai bună ca-n prezent și chiar își dorește să plece.

Iftime ne-a vorbit și despre conflictul care s-a iscat între Gigi Becali și Edi Iordănescu și a afirmat pentru ProSport că Gigi Becali e îndreptățit să iasă public și să vorbească despre echipa sa.

Un patron din Liga 1 îi ia apărarea lui Gigi Becali: „Cu Edi Iordănescu a avut dreptate. Noi, finanțatorii, chiar nu mai mai avem voie să spunem nimic!?”

Valeriu Iftime a spus că-n urmă cu două săptămâni a avut o discuție edificatoare cu Marius Croitoru.

Finanțatorul formației moldave și-a spus părerea și despre conflictul dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali.

„Mă bucur foarte mult că am decis să merg pe mâna lui Marius Croitoru, deoarece am observat că el are ceva în plus față de ceilalți antrenori care au fost la Botoșani. Este un antrenor foarte curajos, iar eu apreciez acest lucru. îmi place să propun proiecte pe termen lung. Și noi discutăm, iar după meciuri chiar Marius mă înteabă dacă am să-i spun ceva sau dacă mă deranjează ceva. El este un antrenor deschis la dialog.

Din vară i-am și prelungit contractul pe încă doi ani, dar să știți că dacă el primește o ofertă mai bună și vrea să plece, eu nu o să îi pun niciodată bețe în roate. Dacă îl las vreodată la FCSB? Nu cred că se pune problema despre această echipă, deoarece îi știu poziția lui Marius” a spus Iftime pentru ProSport.

„Nu ai cum tu să îl faci pe Gigi Becali să nu mai vorbească de echipa lui. El este patronul și doar el dă banii!”

„Deși nu este echipa mea și nu trebuiesă mă bag, totuși Gigi Becali nu a greșit cu nimic. Nu poți tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Acum, pe bune! Ce naiba!? Nu ai cum să impui așa ceva unui patron.

Cu ce a greșit Gigi? A ieșit și a spus că echipa joacă slab. Care este problema? Omul a spus exact ceea ce a văzut. Noi, patronii, chiar nu mai putem să spunem nimic? Și eu, dar și Gigi, dar și toți patronii din fotbal plătim foarte mulți bani”, a încheiat Iftime.

 

 

 

 

The post Un patron din Liga 1 îi ia apărarea lui Gigi Becali: „Cu Edi Iordănescu a avut dreptate. Noi, finanțatorii, chiar nu mai mai avem voie să spunem nimic!?” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă