”Un pas greșit” l-a costat 200 de milioane de euro! ”Cel mai lung divorț din istorie” s-a încheiat

2 săptămâni in urmă 25

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Cei doi au hotărât să divorțeze în urmă cu un deceniu, în 2011, însă divorțul nu s-a încheiat decât în această lună, în decembrie 2021.

Galerie Foto

Divorțul de Maria Shriver l-a costat pe Arnold Schwarzenegger 200 de milioane de euro

Situația a făcut ca procesul de divorț dintre Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver să fie supranumit ”cel mai lung divorț din istorie”, iar motivul pentru care acordarea unui verdict a fost întârziată atât de mult a fost de natură financiară și de partaj.

Concret, deja fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger cerea jumătate din averea actorului, dar și alte proprietăți, solicitare pe care a instanța a acceptat-o, în cele din urmă, acum.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună de la 19:05, pe Digi World, în Digi Online.

Potrivit spaniolilor de la AS.com, Maria Shriver a obținut, astfel, nu mai puțin de 200 de milioane de euro, dar și alte bunuri.

De ce au divorțat Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger, care au împreună patru copii, au decis să divorțeze în 2011, după ce femeia a descoperit că fostul culturist i-a fost infidel.

În 2011, Maria Shriver a descoperit că Arnold Schwarzenegger a avut o relație extraconjugală cu Mildred Patricia Baena, menajera casei lui, începută cu mai bine de 10 ani înainte, dovadă copilul cuplului, născut în 1997.

Etichete: divort , arnold schwarzenegger , maria shriver

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă