Un pacient a încercat să evadeze din Spitalul Județean Brașov / A căzut de la etajul 1, după ce cearșafurile de care s-a agățat s-au rupt

3 săptămâni in urmă 5

Un pacient internat la Spitalul Județean Brașov a încercat să evadeze pe fereastră, cu ajutorul unor cearșafuri, dar a căzut de la etaj, anunță Brașov.net.

Este vorba de un bărbat de 49 de ani din Hoghiz care a supărat că nu are nimic de băut, conform datelor deținute de ziariștii brașoveni, a legat mai multe cearșafuri și a vrut să fugă pe geamul salonului unde era internat.

Pacientul a căzut în gol, de la etajul întâi, iar angajații spitalului au anunțat poliția.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care au și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă