”Un om inconștient!” Florinel Coman, criticat de un fost internațional român, după ce a fost prins cu un permis suspect

2 luni in urmă 6

Liga 1: Hermannstadt - Sepsi, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Fotbalistul de la FCSB este acum investigat de autorități, cu toate că patronul său, Gigi Becali, susține că permisul lui ”Mbappe” nu e fals.

Ionel Ganea, despre Florinel Coman: ”Un om inconștient!”

Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional român, a comentat scurt situația lui Coman, din postura unui om cunoscut pentru faptul că nu era ”ușă de biserică”.

”Are și el vina lui! Florinel Coman a fost inconștient. Nu cred că e vânat. Și pe tine, dacă mergeai cu 165 la oră pe autostradă, eu zic că te oprea Poliția! Un om inconștient”, a spus ”Ganezu”, potrivit Fanatik.

Ca să fi obținut permisul de conducere în Ucraina, ”Mbappe” ar fi trebuit să aibă, în primul rând, permis de ședere, care se primește numai dacă cetățenii străini desfășoară activități profesionale sau studiază în țara vecină.

Cum a comentat Gigi Becali cazul Florinel Coman

”Dacă este un fals, atunci e penal. Dar eu zic că nu e fals. Eu am vorbit cu Florinel și mi-a spus că a dat examenul în engleză. Am zis, 'bă, tu ai luat la misto permisul? Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză, în Ucraina'. Așa mi-a zis”, a spus Becali, la Liga Digi Sport.

Omul de afaceri a adăugat, ulterior, că nu are cum să fie și ”instructor auto” pentru fotbaliștii săi, pe care nu îi poate controla în timpul liber. ”Sper că pățania asta a lui Florinel o să fie învățătură de minte pentru toata lumea. Eu aș da de permis doar în Romania. Eu îmi conduc singur mașina, deși îl am și pe Luțu la dispozitie.

Vreți sa i-l dau pe Luțu lui Florinel Coman?! Glumesc și eu, dar să știți că am vorbit cu băiatul și el îmi spune ca a facut totul pe corecte acolo în Ucraina”, a zis Gigi Becali.

Etichete: ionel ganea , florinel coman , permis florinel coman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă