Un om important din conducerea clubului FC Barcelona a plecat de la echipă chiar după venirea lui Xavi ca antrenor

2 săptămâni in urmă 33

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 22:45

18 citiri

Un om important din conducerea clubului FC Barcelona a plecat de la echipă chiar după venirea lui Xavi ca antrenor

FC Barcelona a anunţat marţi plecarea secretarului său tehnic Ramon Planes, care a supravegheat sosirea unor tinere talente precum Pedri.

Clubul şi Ramon Planes "au ajuns la un acord privind rezilierea contractului care îi unea până la 30 iunie 2022”, a anunţat Barça într-un comunicat, precizând că această reziliere a fost făcută la solicitarea fostului secretar tehnic.

"Clubul doreşte să mulţumească lui Ramon Planes pentru angajamentul său, profesionalismul său şi pentru ceea ce a contribuit în ultimii ani şi îi doreşte mult succes în viitor”, se încheie comunicatul de presă.

Planes, în vârstă de 54 de ani, s-a alăturat secretariatului tehnic al Barça la jumătatea anului 2018 ca asistent al secretarului tehnic de atunci, francezul Eric Abidal, când clubul era condus de Josep Maria Bartomeu.

După plecarea lui Abidal în 2020, Planes a preluat conducerea. Noul preşedinte al Barcei, Joan Laporta, ales în martie trecut, îşi reînnoise încrederea în el.

Plecarea lui vine cu patru zile înainte de primul meci al noului antrenor al clubului, fostul jucător vedetă Xavi Hernandez, împotriva Espanol Barcelona.

Citeste si:

Xavi, la primul antrenament la FC Barcelona! Noul tehnician a fost prezentat echipei catalane

După ce a fost prezentat luni pe Camp Nou în funcţia de antrenor al echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez a condus marţi primul său antrenament la baza de pregătire Ciudad Deportiva Joan...

 cine e primul jucător amendat

Când a ajuns la Barcelona, Xavi a anunțat că va reinstitui amenzile pentru nerespectarea regulilor. Ajuns cu trei minute întârziere la antrenament vineri, atacantul francez al Barça,...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă