Un om de afaceri italian a ajuns la spital, după ce a văzut factura la curent. Crescuse de 10 ori: „Nu mai vedeam nimic"

5 zile in urmă 18

Poprietar al unui complex hotelier, Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de nu mai puțin de 83.318,08 euro, scrie presa italiană. Davide Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie. Când a făzut factura, Davide Bellitteri s-a simțit rău și a ajuns la urgențe, scrie Mediafax.

„Nu mai vedeam nimic"

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore", a spus acesta.

Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo și cineva va trebui să o plătească. Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conține vreo greșeală sau suma chiar trebuie plătită.

„Nu poți să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori și angajați”, a declarat mai departe antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Un om de afaceri italian a ajuns la spital, după ce a văzut factura la curent. Crescuse de 10 ori: „Nu mai vedeam nimic"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă