Un oficial al FRF a vorbit despre 3 antrenori care îi pot lua locul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României

6 zile in urmă 25

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

3 nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la națională

România a urcat pe locul 2 în Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, însă actualul selecționer a afirmat că se va despărți de "tricolori" chiar dacă îi va duce la barajul pentru turneul final din Qatar.

Un oficial al FRF a dezvăluit cele 3 variante existente, dacă Mirel Rădoi nu va fi convins să revină asupra deciziei.

Membru în Comisia Tehnică a FRF, Aurel Ticleanu a pronunțat 3 nume de antrenori pentru banca României: Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu și Adrian Mutu.

"Mircea Lucescu a declarat public că "pe mine nu mă mai interesează echipa națională". În schimb, Boloni și Olăroiu pot fi accesați, atât timp cât sunt liberi de contract. Dacă sunt însă sub angajamente, e imposibil ca ei să plece de la 3 milioane de euro și să vină la 300.000 de euro. Nimeni nu face asta. Loți se bucură de aprecierea oamenilor de fotbal din România.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Și în cadrul Comisiei Tehnice există puncte de vedere diferite, care îl ajută pe Mihai Stoichiță să aibă un tablou cât mai aproape de adevăr. Președintele FRF semnează în baza analizei Comisiei Tehnice. Mutu a confirmat la naționala U21, unde a reușit o performanță deosebită la EURO 2021, două rezultate de egalitate cu Germania și cu Țările de Jos, echipe din alt eșalon", a spus Țicleanu pentru Gsp.ro.

ticleanu captura

Aurel Ţicleanu, care a jucat de 232 de ori pentru Craiova, prezent în studioul Digi Sport / Foto: captură Digi Sport

Aurel Țicleanu: "Mirel Rădoi a spus doar un adevăr"

Membru în Comisia Tehniciă a FRF, Aurel Țicleanu a vorbit despre situația creată după declarațiile oferite de Mirel Rădoi la finalul meciului cu Armenia.

"Mirel a spus doar un adevăr, că i se termină contractul la sfârșitul preliminariilor. Pe teren se spun multe. E oltean, dar eu știu că e un tip responsabil. Nu înțeleg nedumerirea cu privire la durata contractului. Nu puteam să anticipăm pandemia. Poți câștiga, iar în momentul ăla, prelungești contractul. Pierzi, îți strângi mâna și fiecare pe drumul lui. Dacă te duci la baraj, te pui la o masă și discuți. Eu înțeleg toată generația asta de antrenori tineri. Sunt foarte orgolioși, foarte mândri.

Au făcut performanță ca jucători și au o situație financiară foarte bună și asta le permite să facă diferențe. Sunt foarte multe elemente, uitați-vă la Spania cum a tratat Olimpiada și cum am tratat-o noi. Nu știu dacă e bine sau rău că a făcut anunțul. Antrenorii tineri au foarte multă energie și eu le recomand să meargă la echipe de club, acolo e altceva. Când l-am pus pe Rădoi, ne-am gândit la generația aia din 2019 care ne-a făcut să visăm.

Noi am avut tot timpul încredere în el. Sigur că au fost niște pași care nu au depins de noi. Planul nostru a fost dat peste cap și de pandemia și alte lucruri, dar noi am avut mereu încredere în el și l-am susținut. Eu sunt convins că o să continue Mirel Rădoi. Exclud să nu continue", a spus Aurel Țicleanu, la Liga Digi Sport.

Etichete: adrian mutu , cosmin olaroiu , ladislau boloni , mirel radoi , aurica ticleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă