Un ochi râde, altul plânge! Mirel Rădoi nu s-a putut bucura prea tare după ce a bătut-o pe FCSB: "Patronul e nașul meu!"

6 zile in urmă 46

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Universitatea Craiova și FCSB au trimis fiecare 14 șuturi spre poarta adversă, dar partida a fost decisă de autogolul lui Răzvan Oaidă

Mirel Rădoi nu s-a putut bucura prea mult după ce a învins-o pe FCSB

La flash-interviul de după meci, Mirel Rădoi (41 de ani) a explicat că nu s-a putut bucura foarte mult pentru victorie, din cauza relației apropiate pe care o are cu patronul lui FCSB, Gigi Becali (64 de ani).

"Cred că diferența putea fi mai mare în prima repriză, când am avut un joc bun, iar FCSB n-a avut multe ocazii. În a doua repriză am avut momente când nu am mai găsit zonele, dar aici oarecum am fost presați și de FCSB, au încercat să ne împingă în propria jumătate.

E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut acum, pentru că da, din punctul ăsta de vedere nu e ușor. Dar sunt la Craiova și trebuie să fac tot ce depinde de mine pentru ca Universitatea Craiova să câștige.

Nici nu pot să mă bucur foarte tare, mă bucur mai mult pentru băieți decât pentru mine personal. Gândiți-vă că patronul lui FCSB e nașul meu, nu e foarte bine, nu radiez de bucurie", a declarat Rădoi. 

Mirel Rădoi, nemulțumit de arbitraj

De asemenea, antrenorul Universității Craiova a declarat că penalty-ul acordat de central în favoarea lui FCSB, și ulterior transformat de Andrea Compagno, nu ar fi trebuit dictat. 

"Din punctul meu de vedere, un penalty inexistent, sper să nu fiu suspendat și sper să nu se supere cei din camera VAR. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiți-vă că două decizii care au fost în favoarea noastră, dacă nu erau luate, puteam să fiu dat afară.

Nu era cazul acum, dar am dat un exemplu. Cred că ar trebui să aibă mai multă grijă, pentru că, cum și ei au cariera în joc, la fel o avem și noi", a completat Rădoi. 

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - FCSB 2-1: 

Etichete: mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă