Un nume neașteptat se autopropune la CS Universitatea Craiova: „Am o relație de prietenie cu Rotaru, mai devreme sau mai târziu o să antrenez acolo”

1 lună in urmă 24

În timp ce Craiova se află în căutare de antrenor, Daniel Pancu, demis de curând de la Poli Iași, se autopropune la vicecampioana României. Acesta spune că are o relație de prietenie cu Mihai Rotaru, dar că nu a luat legătura cu acesta în ultimele zile.

Daniel Pancu, despre o eventuală ofertă de la Craiova

„Cu Mihai Rotaru am vorbit ultima dată acum 2-3 săptămâni când l-am întrebat de Ivanov, care a ajuns între timp la FC Voluntari. Am o relație de prietenie și de respect cu Rotaru, probabil că într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat o să antrenez Craiova. 

În momentul de față nu știu absolut nimic, nu am mai discutat cu el de 2-3 săptămâni, când am vorbit prin mesaje. Craiova e un club mare pentru România, am auzit și eu despre condițiile de acolo, nu există comparație între Poli Iași și Craiova. Doar culorile, alb-albastru”, a declarat Pancu la TV Telekom Sport.

Ce antrenor caută Mihai Rotaru la Craiova

După „divorțul” de Papură, Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a anunțat ce antrenor dorește pentru a ataca titlul. „Căutăm un antrenor cu experiență, care să fi câștigat măcar un trofeu în carieră, să aibă măcar 2 ani la o echipă sau să fie regulat la echipele sale, măcar câte un an. Antrenor cu personalitate, comunicativ, cu disciplină, organizare și muncă multă”, a spus Rotaru la TV Telekom Sport.

Daniel Pancu nu se încadrează în profilul descris de Rotaru. Nu a cucerit vreun trofeu în carieră și în ultimul său job, la Poli Iași, a rezistat puțin peste 6 luni. La Rapid, în schimb, a antrenat un an și jumătate, dar nu a reușit să promoveze alături de giuleșteni în Liga 1, fiind demis. 

VIDEO. Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Mihai Rotaru a dezvăluit adevăratul motiv al demiterii lui Corneliu Papură: „Nu am schimbat niciodată antrenorul din cauza rezultatelor”Mihai Rotaru rupe tăcerea după demiterea lui Papură și anunță noi transferuri: „Doi sunt din România”

Cum a apărut Loredana Groza pe balcon în plină iarnă. Nu toți fanii au apreciat: „Ai văzut că nu ai succes îmbrăcată, te-ai dezbrăcat!”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, primele declarații despre DIVORȚUL de Reghecampf după ce Gigi Becali i-a dat de gol
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă