Un nou trofeu pentru ”rebela tenisului românesc”! Andreea Prisăcariu a câștigat turneul ITF din Antalya

1 lună in urmă 3

Liga 1: CFR Cluj - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

În Antalya, unde s-a impus într-o competiție și în luna februarie, sportiva din România (589 WTA), 21 de ani, a trecut în finala turneului cu premii totale de 15.000 de dolari, de Ane Mintegi Del Olmo (766 WTA), 17 ani, fără mari emoții, 6-3, 7-5.

Galerie Foto

Andreea Prisăcariu a câștigat un nou turneu ITF

Andreea Prisăcariu a obținut trofeul din Antalya după o săptămână în care a trecut, până în finală, de Valeriya Yushchenko (383 WTA), 6-4, 6-2, Vicky Van De Peer (1170 WTA), 6-0, 6-4, Tara Wurth (925 WTA), 5-7, 6-1, 6-4, și Su-Jeong Jang (329 WTA), 6-4, 2-6, 7-6 (7).

A fost o săptămână dură, însă eu sunt mai dură”, a scris Andreea Prisăcariu, pe Instagram, după succesul din Antalya.

Odată cu succesul de duminică, Andreea Prisăcariu a ajuns la patru titluri ITF câștigate în carieră, după cele de la Tabarka, Tunisia, din 2019, și din Antalya, din urmă cu două luni.

Cine este Andreea Prisăcariu, jucătoarea de tenis cu 21 de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica Andreea Prisăcariu, acum câteva luni.

Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”.

N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a explicat Andreea Prisăcariu.

Etichete: itf antalya , andreea prisacariu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă