Un nou transfer pentru Poli Iași. Costaricanul Deyver Vega a semnat cu o zi înaintea meciului cu UTA Arad

1 lună in urmă 18

Într-o perioadă în care lotul este decimat de probleme medicale și de suspendări, antrenorul Daniel Pancu a primit o veste bună din partea conducerii. Cu o zi înaintea meciului cu UTA, din etapa a 19-a a Ligii I, Poli Iași a anunțat transferul mijlocașului costarican Deyver Vega.

Născut pe 19 septembrie 1992, Vega este un mijlocaș dreapta de picior stâng, dar poate evolua în ambele benzi. Acesta a semnat un contract până în vară, cu opțiune de prelungire.

Costaricanul Deyver Vega, noul transfer al lui Poli Iași. A semnat cu formația lui Daniel Pancu cu o zi înainte de meciul decisiv cu UTA Arad

Deyver Vega a evoluat în primii ani ai carierei în Costa Rica, la echipele Generacion Saprissa și Deportivo Saprissa, iar din anul 2016 a jucat doar în Norvegia, la formațiile de primă ligă Brann Bergen (2016-20018, 9 goluri în 48 de meciuri), Valerenga (2019-2020, 3 goluri în 29 de meciuri) și Sandefjord (2020-2021, 1 gol în 14 meciuri).

Daniel Pancu, condamnat să câștige cu UTA Arad, fără 5 titulari! Poli Iași e ultima în clasament și obligată de primar să ia toate punctele

Vega a bifat și 11 selecții în prima reprezentativă a statului Costa Rica și a jucat ultimul meci oficial pe 22 decembrie, contra lui Rosenborg.

Chiar dacă a fost legitimat, sunt șanse mici ca Vega să joace în meciul cu UTA, însă acesta ar putea fi apt pentru duelul din runda a 20-a, cu FCSB.

Primarul Mihai Chirica, atac dur la adresa fotbaliștilor Politehnicii Iași: „Le spun sincer, să le fie rușine! Păi mă duc și eu să joc un meci, că și așa se ia băiate aici”

The post Un nou transfer pentru Poli Iași. Costaricanul Deyver Vega a semnat cu o zi înaintea meciului cu UTA Arad appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă