Un nou transfer la Dinamo. Pe cine a adus Mircea Rednic

2 săptămâni in urmă 6

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 16:19

48 citiri

Un nou transfer la Dinamo. Pe cine a adus Mircea Rednic

Fundaşul austriac Petar Gluhakovic, ultima oară la clubul croat Lokomotiva Zagreb, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti valabil până la finalul acestui sezon competiţional, a anunţat administratorul special al grupării bucureştene, Iuliu Mureşan.

Gluhakovic va purta numărul 26 la Dinamo.

Născut la 25 martie 1996, Petar Gluhakovic şi-a început cariera la Austria Viena şi a mai evoluat pentru echipa secundă a clubului din capitala Austriei, apoi la St. Polten, iar în urmă cu două sezoane, în vara anului 2019, a făcut pasul în prima ligă a Croaţiei, la Lokomotiva Zagreb.

Fundaş lateral de picior drept, Petar Gluhakovic a adunat 47 de selecţii pentru loturile naţionale ale Austriei, de la U17 la U21:

Austria U17 (23), Austria U18 (1), Austria U19 (9) şi Austria U21 (14)

Citeste si:

Negocierile dintre PSD, PNL și UDMR au fost anulate după o întâlnire fulger între Cîțu și Ciolacu

PSD, PNL și UDMR au avut miercuri, 17 noiembrie, programată o întâlnire pentru formarea noii conduceri a guvernului. Aceasta a fost însă anulată după ce liberalii și social-democrații nu...

 „Nu putem pune bucureştenii să plătească 600 de lei pe gigacalorie”

Primăria Capitalei ar putea fi pusă „într-o uriașă dificultate” dacă guvernul nu va acorda subvenția cerută de municipalitate în valoare de 968 de milioane de lei, a declarat miercuri,...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă