Un nou transfer la Dinamo. Cele mai recente imagini cu el pe Youtube sunt de acum 5 ani

6 zile in urmă 21

Dinamo se intareste serios pentru play-out.

Echipa din Stefan cel Mare si-a luat atacant in locul lui Magaye Gueye, suspendat dupa ce a fost prins dopat.

Atacantul nigerian Joseph Akpala a semnat cu Dinamo pana la finalul sezonului.

Ca pe vremea lui Hagi. Romanul despre care spune ca va fi cel mai bun din istorie a marcat un gol incredibil. "Ce gol, Doamne" VIDEO

"Nascut pe 24 august 1986, Josep Eneojo Akpala a inceput fotbalul la Bendel United (Nigeria), a jucat in tara sa natala pentru Bendel Insurance si a mai evoluat in cariera pentru Charleroi si Club Brugge (Belgia), Werder Bremen (Germania), Karabukspor (Turcia), Oostende (Belgia) si Al-Faisaly (Arabia Saudita).

168 de meciuri / 56 de goluri pentru Club Brugge, 104 / 21 pentru Oestende, 64 / 27 pentru Charleroi, 47 / 11 pentru Karabukspor, 21 / 1 pentru Werder Bremen si 14 / 2 pentru Al-Faisaly a adunat Akpala in cariera.

7 meciuri a jucat Akpala pentru Oestene, sezonul trecut, 6 in campionat si unul in Cupa Belgiei. A inscris un gol in partida Oestende vs Anderlecht 3-2.

7 selectii si o reusita pentru prima reprezentativa a Nigeriei, 23 de meciuri si 10 goluri pentru Nigeria U20 are Akpala.

9 va fi numarul oficial de joc al lui Akpala la Dinamo Bucuresti, purtat in acest sezon de Magaye Gueye, suspendat provizoriu de Agentia Nationala Anti-Doping (ANAD).
Akpala a efectuat vizita medicala si a intrat in programul de pregatire al echipei noastre, stabilit de antrenorul Gheorghe Multescu in cantonamentul de la Saftica", a anuntat clubul FC Dinamo pe pagina de facebook.

Sursa Video: Youtube / Sasha Milan

Acestea sunt cele mai recente imagini cu noua achizie a lui Dinamo, de pe Youtube. Ele dateaza din urma cu cinci ani.

Echipa din Stefan cel Mare este intr-o situatie dramatica. "Cainii rosii " sunt pe loc de baraj si joaca ultimul meci din sezonul regular, vineri, cu Academia Clinceni,

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă