Un nou stadion modern în România. Imagini spectaculoase de pe șantierul arenei din Sibiu

3 săptămâni in urmă 11

Primăria din Sibiu a postat pe Facebook un clip video cu stadiul lucrărilor de la noul stadion, iar construcția este aproape gata.

"Lucrările continuă la Stadionul Municipal Sibiu. Generații de copii care fac sport, vor crește cu un stadion la standarde UEFA, în orașul lor", este mesajul Primăriei Municipiului Sibiu.

Cum arată acum stadionul din Sibiu

Galerie Foto

Noul stadion din Sibiu va avea 12.363 de locuri

Stadionul din Sibiu a fost ridicat în 1927, pe latura sudică a parcului Sub Arini. Arena a fost modernizată în perioada 1977-1981, când s-au construit tribunele.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

De-a lungul timpului au mai fost adăugate scaune, astfel că s-a ajuns la o capacitate de 14.000 de locuri. Varianta modernă a stadionului va fi gata în 2022, iar noua arenă va avea 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP și va arăta în stil englezesc.

Va exista o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, sub peluza Sud, unde vor fi și spații de alimentare publică. Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, exact cât cea de pe Camp Nou, spre exemplu. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Valoarea totală a investiției a fost calculată la 132.843.616,38 lei (fără TVA).

Hermannstadt joacă în prezent la Mediaș, pe arena celor de la Gaz Metan. 

VIDEO Hermannstadt a pierdut ultimul meci din Liga 2, contra Stelei

Hermannstadt se află pe locul 4 în Liga 2, cu 28 de puncte. Lider este Petrolul, cu 36 de puncte.

Etichete: sibiu , meciuri hermannstadt , stadion hermannstadt

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă