Un nou jucător gratuit oferit de EA Sports în FIFA 21! Recenzia completă

1 lună in urmă 17

Cardurile gratuite sunt foarte populare în rândul gamerilor, EA Sports oferindu-le gamerilor o serie de cartonașe interesante, fără a fi nevoiți să iși utilizeze din monedele obținute. Astfel, producătorii jocului i-au oferit lui Aiden Mcgeady un nou card, pe poziția de mijlocaș de bandă stânga.

Această versiune urmează aceeași metodă ca și obiectivele Silver Stars. Conceptul de „Silver Star„ constă în lansarea de versiuni cu atribute îmbunătățite ale cărților de argint în Ultimate Team, în timp ce momentele jucătorului sărbătoresc un moment special. EA a adăugat această carte Player Moments Aiden McGeady pentru a sărbători cele patru pase decisive într-un singur joc împotriva lui Doncaster, iar obiectivele vor fi disponibile până pe 26 martie. Cardul este completat gratuit și nu este nevoie să oferiți nici măcar o monedă la schimb pentur a îl obține!

Această carte are un OVR de 74 și este prima carte specială a lui McGeady. EA a îmbunătățit toate statisticile lui McGeady, inclusiv viteă (+19), forță (+18), pasă (+16), șut (+10), dribling (+10) și apărare (+6), devenind astfel un card foarte eficient și echilibrat. Astfel, mijlocașul ajunge la o viteză de 89, un șut de 80, o pasă de 87 și un dribling de 86 ce îi oferă cardului o agilitate de 98 și un control al balonului de 85. Cardul este completat de 5 stele pentru Skill Moves și 4 stele pentru Weak Foot.

Pentru a îi oferi o serie de atribute ofensive și mai bune, gamerii sunt sfătuiți să aplice chimia de tipul „Hunter”, maximizând astfel viteza (99), în timp ce șutul ajunge la un OVR de 87. Per-total, acesta este unul dintre cele mai bune carduri oferite gratuit de producătorii celui mai iubit simulator de fotbal.

Cum poți obține cardul gratuit

Win three: Câștigă trei meciuri în Live FUT Friendly: Silver Lounge. Score eight: Înscrie opt goluri în Live FUT Friendly: Silver Lounge. Assist six: Oferă șase pase de gol în Live FUT Friendly: Silver Lounge.

The post Un nou jucător gratuit oferit de EA Sports în FIFA 21! Recenzia completă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă