Un nou jucător gratuit introdus în modul Ultimate Team din FIFA 21! Cum îl poți obține + recenzia cardului

1 lună in urmă 10

EA Sports se gândește și la jucătorii ce nu dețin foarte multe monede de investit în acest mod al jocului, motiv pentru care le oferă gamerilor și foarte multe carduri gratuite. Desigur, acestea nu pot fi schimbate sau vândute pe piața de transfer din FUT 21. EA Sports a adăugat astăzi, în meniul cu obiective FIFA 21 Ultimate Team, o versiune a mijlocașului defensiv Matteo Guendouzi.

Guendouzi face parte din al doilea set de cărți What If, făcând din aceasta prima sa carte specială în FIFA 21 Ultimate Team. Echipa What If Two a fost adăugată pe 5 martie, evenimentul bucurându-se de o popularitate imensă. EA a actualizat în toate atributele jucătorului, inclusiv șutul (+14), pasa (+12) și apărarea (+12), în timp ce forța (+9), dribling (+7) și viteza (+5) au primit, de asemenea, o actualizare.

Toate obiectivele What If Guendouzi trebuie să fie finalizate în modul Live FUT Friendly: What If Classic. Totuși, trebuie să câștigi meciuri pentru doar una din cele cinci sarcini, deci nu ar trebui să fie prea dificil să îndeplinești fiecare obiectiv într-o săptămână.

If his club does the business… 💪

A new #FUT "What If" Objectives Player is now unlockable in #FIFA21. pic.twitter.com/lW2hOxLd6N

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) March 5, 2021

 

Mijlocașul defensiv are o viteză de 78, un șut de 77, pasă de 88, în timp ce dribling-ul de 82 completează atributele de atac ale cardului. Puterea defensivă și forța fizică au primit un rating de 84, cardul devenind foarte echilibrat, atât pe partea ofensivă, cât și pe cea defensivă.

Double Trouble: Înscrie o dublă în două meciuri diferite folosind jucători din eBundelisga în Live FUT Friendly: What If Classic. Mattéo in Midfield: Înscrie în trei meciuri diferite folosind mijlocași în Live FUT Friendly: What If Classic. Aimed Assistance: Oferă cinci pase de gol folosind jucători francezi în Live FUT Friendly: What If Classic. Fantastic Five: Câștigă cinci meciuri în FUT Friendly: What If Classic. Berlin Boost:     Înscrie în 10 meciuri diferite folosind jucători din eBundesliga în Live FUT Friendly: What If Classic.

 

 

 

 

The post Un nou jucător gratuit introdus în modul Ultimate Team din FIFA 21! Cum îl poți obține + recenzia cardului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă