Un nou jucător „furat” de Gigi Becali din curtea celor de la CSU Craiova: „Oficialii din Bănie au zis că o să-l promoveze, dar el a ales FCSB”

1 lună in urmă 1

În minutul 83 al partidei de pe National Arena dinte FCSB și Voluntari, Gabriel Fulga a debutat în Liga 1 la vârsta de 16 ani. Născut în Orșova, Fulga a început fotbalul în localitatea natală, dar a impresionant și a fost remarcat de cluburile din Oltenia: „A început fotbalul la Orșova, la domnul Relu Zamfiroiu. Se ocupa de niște copii din oraș, iar după aceea a fost chemat la Severin, la Luceafărul. A mers la Sports Kids, iar de acolo a fost remarcat de cei de la Pro Junior Craiova” a declarat tatăl fotbalistului, Mihăiță Cristian Fulga, pentru fanatik.ro.

Gabriel Fulga „a făcut antrenamente și cu Craiova, dar nu a fost să fie”

Gabriel Fulga a fost dorit și de CS Universitatea Craiova, dar FCSB l-a convins să semneze și a ajuns la formația roș-albastră în vara anului 2019: „Cei de la Universitatea Craiova l-au vrut. M-am întâlnit cu domnii Dragoș Stăvaru (N.r. managerul Centrului de copii și juniori al U Craiova) și Ovidiu Costeșin (N.r. managerul executiv al U Craiova) pentru el, dar copilul a ales FCSB, iar noi am ținut cont de părerea lui.

El a mers două săptămâni în probe acolo, i-a plăcut și a vrut să rămână la FCSB. Bineînțeles, cei de la Craiova au intrat pe fir, dar ce să vă spun mai de atât, el a ales să joace la FCSB. A fost o hotărâre bună. Clubul l-a dorit prin vocea domnului Bogdan Costicea (N.r. șeful departamentului de scouting al FCSB), el a insistat. 

Cumva, el l-a descoperit. A vorbit cu cei de la Pro Junior. Când am purtat discuțiile cu Universitatea Craiova, chiar și oficialii din Bănie au zis că o să-l promoveze, dar el a ales FCSB. A fost în curtea lor, dar nu se mai pune în discuție Craiova. I-a plăcut la FCSB, stă în academie, în bază. A făcut antrenamente și cu Craiova, dar nu a fost să fie.”

Gigi Becali, patron FCSB: „Rotaru e vinovat în cazul lui Octavian Popescu”

„Nu sunt eu vinovat că l-am luat pe Octavian Popescu. Rotaru e vinovat pentru că nu-i făcuse contract. Băiatul a cerut o mie sau două mii de euro și ei nu au vrut să-i dea. Și nu a vrut să mai semneze cu ei. Asta a fost toată istoria. 

După aceea a venit la mine și l-a adus Giovanni. Mi-a zis că vrea 1.000 de euro. I-am întrebat pe ăia de la mine de la Academie și mi-au spus că merită, că e foarte bun. Am dat banii și l-am luat. Era 90.000 de euro clauza. Nu am nicio vină! ”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali: „L-am furat pe Vlad de la Craiova”

„În cazul lui Vlad sunt vinovat. L-am furat! Recunosc acum că l-am furat. Și am plătit. Dumnezeu m-a bătut imediat, în Europa League, când am ieșit din cauza lui. Ai văzut că am plătit pentru ce am furat? Am furat, am plătit”, a adăugat patronul FCSB.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește și alte știri din Liga 1:

Cum explică Papură cele 3 schimbări efectuate la pauză, când Craiova era în avantajIlie Dumitrescu și Gică Popescu, schimb de ironii, în direct la TV: „Cu ce vă întoarceți acasă?” / „N-avem mașinile dumneavoastră, domnule Ilie”

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

Libertatea

Playtech: Imagini RUȘINOASE! S-a DEZBRĂCAT complet la Kanal D! Lumea e șocată...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă