Un nou incendiu de vegetație la Hinova, în Mehedinți. Arde o pădure

1 lună in urmă 20

Un nou incendiu de vegetație a izbucnit, miercuri, în pădurea din satul Hinova, din Mehedinți. Incidentul survine la aproape două săptămâni de la un alt incendiu devastator, care amenința locuințele localnicilor.

Un nou incendiu de vegetație a izbucnit, miercuri, în pădurea din satele Cârjei și Hinova. Nu este prima dată când această comunitate este lovită de astfel de dezastre. În urmă cu aproape două săptămâni, pompierii şi localnicii s-au luptat cu flăcările o noapte întreagă.

Până la sosirea pompierilor, oamenii au încercat să stingă singuri vâlvătaia cu tot ce au avut la îndemână. Apoi, zeci de pompieri cu autospeciale şi ATV-uri bine echipate au încercat să ţină la distanţă flăcările de gospodăriile oamenilor.

De la începutul lunii august, în judeţul Mehedinţi au avut loc mai multe incendii de vegetaţie uscată, iar în unele cazuri, flăcările au distrus chiar şi case sau autoturisme.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă