Un nou divorţ în showbiz. Se despart după şase ani de căsnicie: “Decizia nu a fost uşoară”

4 săptămâni in urmă 20

Bombă în lumea showbizului autohton. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor 2000 divorțează de soția lui după o căsnicie de numai șase ani. Fanilor cântărețului nu le-a venit să creadă. Despre cine este vorba.

Șopârlă de la Animal X divorțează după șase ani de căsnicie

Acum mai bine de 20 de ani, Animal X era considerată una dintre cele mai bune trupe de dance din România. Hienă, Vierme și Șopârlă cucereau inimile a milioane de români care le fredonau piesele și dansau pe ritmurile cântecelor lor la toate bairamele și majoratele din România.

Timpul a trecut, iar cei trei artiști au luat-o pe căi diferite. Șerban Copoț este singurul care a rămas în lumina reflectoarelor, fiind în prezent vedeta Antena  și prezentator al emisiunii iUmor. Laurențiu Penca (Vierme) a ales designul interior și are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară.

Cât îl privește pe Alexandru Salaman, Șopârlă de la Animal X a anunțat de curând că divorțează de soția lui Monika. După șase ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.”, a scris Alexandru Salaman rețelele de socializare.

Ce s-a ales de membrii trupei Animal X. Vierme este divorțat și are un băiețel. Hienă are o familie cu patru membri

Șopârlă a renunțat la muzică acum 11 ani și de atunci viața lui a fost una extrem de tumultoasă. După ce a fost acuzat de fosta lui parteneră de viață de violență domestică, femeia susținând că Alexandru Salaman o bătea atunci când era sub influența băuturilor alcoolice, artistul s-a mutat definitiv din România.

Artistul și-a regăsit dragostea în brațele frumoasei Monika, femeia pe care a dus-o la altar, căsătorindu-se pentru a doua oară. După o frumoasă poveste frumoasă de iubire care a durat șase ani de zile, se pare că probleme din cuplu și-au spus cuvântul, iar Alexandru Salaman și Monika au hotărât să se despartă. Cei doi locuiau în Tenerife.

Șerban Copoț s-a căsătorit cu iubita lui din liceu Roxana și au, în prezent, trei copii de care sunt extrem de mândri. Laurențiu Penca a plecat din  România și a renunțat la muzică în favoarea artei și a designului interior. Vierme este divorțat și are un băiețel de câțiva anișori.

The post Un nou divorţ în showbiz. Se despart după şase ani de căsnicie: “Decizia nu a fost uşoară” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă