Un nou derapaj marca Olivia Steer: Susține că pacienții cu COVID-19 mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS” și cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” și îndeamnă la protest

1 săptămână in urmă 489

Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România, îndeamnă la protestul anunțat sâmbătă, ora 13:00, în Piața Universității, și care este organizat împotriva restricțiilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Steer susține că pacienții infectați cu COVID-19 mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS” și cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” și îndeamnă la protest.

Steer mai spune că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

Antivaccinista dă exemplul Indiei și Chinei ca modele de bună practici în revenirea la ”viața normală” spunând că ”au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare”.

Olivia Steer este soția cunoscutului realizator de emisiuni Andi Moisescu (PRO TV) care a fost infectat cu COVID-19 în noiembrie 2020. Steer a stârnit mai multe polemici în spațiul public referitoare la vaccin și pandemia de coronavirus și distribuie pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspirației.

Steer a intrat în dispute cu mai mulți medici din cauza unor declarații controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste și rolul vaccinurilor. În 24 octombrie, Olivia Steer îndemna pe Facebook la nepurtarea măștii și nerespectarea regulilor sanitare.

Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de…

Publicată de Olivia Steer pe Vineri, 2 aprilie 2021

Mesajul integral al Oliviei Steer

”Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!
Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!
Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!
Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!
Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!
Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!
Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!
Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!
Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!
Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!
Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!
Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!
Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!
3 aprilie, Piata Universității, ora 13.00!”

sursa foto: Facebook/ Olivia Steer, foto credit: Paul Buciuta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă