Un nou cuplu de senzație în tenis!? Gabriela Ruse, nedezlipită de un jucător de top în SUA | FOTO

2 luni in urmă 74

Un nou cuplu de senzație pare să se fi format în tenis! Românca Gabriela Ruse (23 de ani) este nedezlipită de italianul Lorenzo Musetti (19 ani) în SUA.

Gabriela Ruse (108 WTA) trăiește momente speciale atât pe teren, cât și în afara lui! Sportiva care a acces joi seară în ultimul tur al calificărilor de la US Open este văzută tot mai des în prezența italianului Lorenzo Musetti (58 WTA), unul dintre cei mai valoroși jucători din noua generație.

După ce s-au fotografiat împreună săptămâna trecută, la Cincinnati, Gabriela și Lorenzo sunt de nedespărțit și la New York! Italianul i-a făcut galerie Gabrielei la meciul din turul secund al calificărilor de la US Open, câștigat de româncă în fața japonezei Kurumi Nara, scor 7-5, 6-1.

Gabriela Ruse și Lorenzo Musetti, un nou cuplu de senzație în tenis!?

Gabriela Ruse și Lorenzo Musetti se bucură unul de compania celuilalt înainte de US Open (30 august – 12 septembrie)! Gabriela merge ceas în calificările Grand Slam-ului american, iar Lorenzo pare să fie unul dintre motivele formei excelente pe care o traversează sportiva noastră. Italianul a susținut-o din tribune pe Ruse, care a acces fără emoții în finala calificărilor.

Gabriela Ruse va reveni pe teren vineri seară, luptându-se pentru un loc pe tabloul principal cu Federica Di Sarra (Italia, 237 WTA). În schimb, Lorenzo Musetti este mult mai relaxat, după cum se poate vedea și în imagini, ținând cont că italianul a intrat direct pe tabloul principal de la US Open, grație clasamentului.

Gabriela Ruse și Lorenzo Musetti sunt nedezlipiți în SUA

Italianul Lorenzo Musettti este considerat un jucător minune, dar cu toate acestea nu a cucerit niciun trofeu până acum! În schimb, Gabriela Ruse, sportivă cu patru ani mai în vârstă decât Musetti, a câștigat primul ei tiltu WTA în 2021, la Hamburg.

Ruse și Musetti stau nedezlipiți și la antrenamentele din SUA, iar cei doi par a fi mai mult decât prieteni! Alte cupluri inedite din tenis sunt Elina Svitolina și Gael Monfils sau Matteo Berrettini și Ajla Tomljanovic.

The post Un nou cuplu de senzație în tenis!? Gabriela Ruse, nedezlipită de un jucător de top în SUA | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă