Un nou caz Hănescu în tenis: a scuipat și a făcut non-combat la Argentina Open! Ce „avioane” a trimis Benoit Paire în ultimul game | VIDEO

1 lună in urmă 1

La 10 ani de la incidentul în care românul Victor Hănescu a fost implicat, după ce a scuipat înspre spectatorii de la Wimbledon, francezul Benoit Paire șochează și el lumea tenisului! Paire a avut o atitudine lamentabilă, joi seară, în optimile turneului Argentina Open.

Benoit Paire (29 ATP) a provocat un scandal de proporții în timpul meciului cu Francisco Cerundolo (Argentina, 137 ATP)! Totul a început în setul secund, după o ceartă cu arbitrul: francezul a început să înjure, scuipând în direcția urmei lăsate de minge.

Și mai strigător la cer a fost comportamentul lui Benoit din ultimul game al partidei, la scorul de 6-4, 3-6, 1-5, când acesta a făcut mai multe duble greșeli în mod intenționat. Non combat-ul lui Paire va fi, cel mai probabil, aspru sancționat de către ATP.

Benoit Paire a scuipat și a făcut non-combat la Argentina Open! Francezul a pierdut intenționat ultimul game al meciului

Benoit Paire a făcut circ la Argentina Open, în timpul meciului pierdut cu Francisco Cerundolo! În momentul în care arbitrul de scaun a luat o decizie împotriva sa, spunând că serviciul trimis de Cerundolo a prins linia, Paire și-a ieșit din minți! Francezul în vârstă de 31 de ani a înjurat și a făcut un gest care îi pătează reputația, scuipând urma verificată de arbitru.

Benoit Paire complains about a mark, spits on it, gets a code violation, then proceeds to take all the anger out on an overhead and continues to complain as he runs to the chair 😂 #abnamrowtt pic.twitter.com/tcQpj502uB

— Kenny Ducey (@KennyDucey) March 4, 2021

Finalul meciului a fost, de asemenea, unul care nu face cinste sportului alb! Benoit Paire a pierdut în mod intenționat game-ul de serviciul, iar copiii de mingi nu au mai știut unde să se ascundă. Vulcanicul Benoit a trimis mingile mult în aut, a făcut non-combat și a cedat partida cu 6-4, 3-6, 1-6.

#ArgentinaOpen
¡TRIUNFAZO!
Gran victoria, la mejor de su carrera, para el argentino 🇦🇷Francisco Cerúndolo por 46 63 61 ante el francés 🇫🇷Benoit Paire tras 1h46m de juego. Si,así cerró Paire su game de saque… insólito. En cuartos de final Fran irá ante el español Pablo Andujar. pic.twitter.com/x4B0uSJelX

— Juan (@JuannnGavelan) March 4, 2021

Un incident similar l-a avut în prim plan pe Victor Hănescu

Incidentul de la Argentina Open amintește de Victor Hănescu, tenismenul nostru făcând gesturi similare la Wimbledon 2010. Hănescu a scuipat înspre mai mulţi fani în setul decisiv cu Daniel Brands, după ce românul a fost victima unor injurii venite dinspre tribună.

În urma acestui incident, Victor a abandonat meciul și a părăsit terenul de joc. După ce a revăzut imaginile comisia de la Wimbledon a luat decizia de a-l amenda cu 15.000 de dolari pe Victor Hănescu.

The post Un nou caz Hănescu în tenis: a scuipat și a făcut non-combat la Argentina Open! Ce „avioane” a trimis Benoit Paire în ultimul game | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă