Un nou cartier rezidențial în București. Miliardarul care investește în România, angajările vor curge pe bandă rulantă

2 zile in urmă 40

Doi din cei mai importanți oameni de afaceri din Turcia anunță un nou cartier rezidențial în București. Parteneriatul are la bază un proiect de anvergură, de peste 700 de apartmente. Proiectul imbiliar va fi construit pe malul lacului Fundeni. De altfel nu este singurul proiect al celor doi, existând un altul și în Popești-Leordeni, spun cei de la Profit.

Doi investitori turci anunță un nou cartier rezidențial în București

Conform celor de la Profit, investitorii sunt Halil Demir și Ibrahim Bozkurt. Primul este un om de afaceri important din Turcia, proprietarul celui mai mare producător de aluminiu de aici, Burak Aluminyum. Cel de-al doilea, spune Profit.ro, este șeful unei importante divizii de leasing financiar din România, parte a grupului Rădăcini.

Cei doi și-au dat mâna pentru a investi sume considerabile în cel puțin două mari proiecte imobiliare, devenind astfel concurenți direcți ai altor proiecte, precum SunLake Residance și Confort City, un proiect al familiei Negoiță, mai spune Profit.ro.

Unul din cele două proiecte, cu un amplasament de peste 2.000 de mp doar pentru spații comerciale, va consta într-un complex rezidențial cu peste 700 de apartamente. Locația pentru acest complex, nu una întâmplătoare, este pe marginea lacului Fundeni.

Tot aici, chiar foarte aproape de acesta, se află complexul SunLake Residance, deținut de un fond de investiții american. Proiectul imobiliar al celor doi investitori turci, LakeHill, are deja demarate procedurile de autorizare, mai spune publicația amintită, iar planul de construcție este unul impresionant.

Este vorba de cel puțin trei blocuri care vor fi consturite, cu 200 de apartamente în total, tot aici vor fi și spații comerciale pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. Suprafața totală a terenului unde se va construi LakeHill este de 6.800 de metri pătrați, mai spune Profit.

Halil Demir și Ibrahim Bozkurt concurenți directți cu familia Negoiță

Un alt proiect, tot al celor doi, este și cel din Popești-Leordeni, care concurează cu complexul residențial al familiei Negoiță. Suprafața deținută de cei doi turci este de 7,5 hectare de teren. Aici vor să dezvolte un complex rezidențial, Vitan Reverside, pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați, pentru care au început deja procedurile de autorizare de construcție.

Dar lucrurile nu se opresc aici, cel puțin în ceea ce-i privește pe Halil Demir și Ibrahim Bozkurt. Cei doi investitori au anunțat și proiectul din apropierea parcului Pantelimon, pe un teren de 2,5 hectare, iar complexul care se va construi având aproximativ 300 de apartamente prevăzute.

Investițiile sunt majore, iar toate cele trei proiecte nu au, cel puțin pentru moment, o dată clară de finalizare. Cert este că sunt pe cale de a primi autorizațiile de construcție în toate cele trei locații anunțate.

The post Un nou cartier rezidențial în București. Miliardarul care investește în România, angajările vor curge pe bandă rulantă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă