Un nou card introdus în modul Ultimate Team din FIFA 21! Cum îl poți obține și cât valorează

1 lună in urmă 2

Modul Ultimate Team din FIFA 21 este, cu siguranță, cel mai apreciat și popular mod al simulatorului de fotbal. Astfel, producătorii titlului sunt „obligați” să le ofere gamerilor un gameplay interesant și creativ, EA Sports lansând în acest context o mulțime de evenimente interesante. Pentru a le obține, gamerii au mai multe metode la dispoziție, bazate pe cerințele cardului. Unele cartonașe se află în pachetele promoționale, iar altele în seria de Squad Building Challenger.

EA Sports a introdus astăzi în FIFA 21 Ultimate Team o versiune a lui Matt Doherty. Poate fi obținut prin finalizarea unui set de provocări de formare a echipelor (SBC) și nu poate fi vândută mai departe, cardul fiind disponibil doar pentru propria echipă de FIFA 21. De asemenea, acesta este primul card special al lui Doherty în FIFA 21. Cardurile Momente jucător sunt folosite pentru a sărbători un meci sau sezon special pe care un anumit jucător l-a avut în trecut. EA a creat această carte Player Moments pentru a sărbători golul  din ultimul minut a lui Doherty împotriva celor de la  Manchester City în sezonul Premier League 2019/2020.

O nouă serie de atribute pentru acest card în FIFA 21!

EA a îmbunătățit toate atributele fundașului, inclusiv șutul (+19), viteză (+15), dribling (+9), pasă (+6), apărare (+6) și fizic (+5). Puteți finaliza acest SBC până pe 24 martie. Astfel, jucătorul ajunge la o viteză de 88, un șut de 88, pasă de 79 și un dribling de 84, în timp ce puterea defensivă de 82 și forța fizică de 83 completează atributele defensive. Cardul este unul foarte echilibrat și eficient și poate fi utilizat atât pe poziția de fundaș, cât și pe postul de mijlocaș / atacant de bandă dreapta.

Cum puteți obține cardul

GK: Koen Casteels 83-rated (VfL Wolfsburg) LB: Rafa 83-rated (Benfica) CB: Jan Vertonghen 83-rated (Benfica) CB: José Giménez 84-rated (Atlético de Madrid) RB: Kieran Trippier 83-rated (Atlético de Madrid) CDM: João Moutinho 83-rated (Wolverhampton) CDM: Koke 85-rated (Atlético de Madrid) CAM: Isco 84-rated (Real Madrid) CAM: Daniel Parejo 85-rated (Villarreal) CAM: Saúl Ñíguez 84-rated (Atlético de Madrid) ST: Gerard Moreno 83-rated (Villarreal)

The post Un nou card introdus în modul Ultimate Team din FIFA 21! Cum îl poți obține și cât valorează appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă