Un muzeu va fi construit în memoria lui Maradona, însă nu în Argentina. Ce exponat va deveni piesa principală

2 luni in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

Acesta intenționează să includă în muzeu o statuie cu acea "Mână a lui Dumnezeu", care să-l înfățișeze pe "El Pie D'Oro" exact în momentul în care a marcat acel gol cu Anglia, de la sferturile Cupei Mondiale din 1986, când Argentina a devenit campioană.

Amplasamentul muzeului ar urma să fie în India, la Kolkata sau Kerala.

Maradona va avea un muzeu dedicat

"Muzeul reprezintă tributul meu pentru Maradona. Va fi un adevărat magazin de informații legate de măreția jucătorului și de fotbalul său. Va funcționa ca un centru de divertisment la standarde internaționale", a precizat bijutierul Boby Chemmanur, care susține că i-a oferit lui Maradona o statuie de aur, în miniatură, în urmă cu câțiva ani, ca prețuire pentru prietenia lor, care a început în 2011, în Dubai.

Ulterior, Chemmanur a inaugurat un fel de showroom cu Maradona în Dubai. De asemenea, un alt showroom a fost inaugurat și în India, în 2012.

"Pentru că acceptat-o, asta înseamnă că starul fotbalului și-a exprimat dorința de a vedea o sculptură a sa în mărime naturală cu "Mâna lui Dumnezeu". Sunt extrem de încântat că pot să-i îndeplinesc dorința lui Maradona", a dezvăluit Chemmanur.

Maradona este ambasador al companiei pe care o conduce Chemmanur, începând cu anul 2018.

Maradona a murit pe 25 noiembrie, la 60 de ani

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la câteva zile după ce a fost operat pe creier. Chiar dacă a ieșit din spital și părea bine, fostul campion mondial a murit din cauza unui stop cardiac.

Maradona se lupta cu depresia, dar și cu dependența de alcool. După operația pe creier, ”El Pibe D'oro” a fost externat și se afla la casa lui din Tigre, acolo unde era îngrijit de familie.
La un moment dat i s-a făcut rău. Imediat au fost chemate mai multe ambulanțe, care i-au acordat ajutor la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Etichete: diego maradona , muzeu maradona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă