Un muncitor nepalez, învăţat de un gălăţean să fure de la serviciu: Little benzin, no problem

2 luni in urmă 26

masian de politie nouamasian de politie noua
  • Imaginile cu un salariat român care învaţă un muncitor din Nepal cum să fure benzină de la locul de muncă au fost înregistrate la Galaţi.
  • Gălăţeanul îi explică procedura asiaticului în timp ce transferă benzina furată în bidoane de plastic.
  • No problem, little benzin, este concluzia gălăţeanului.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână la societatea care îngrijeşte spaţiile verzi din oraşul Galaţi. Un muncitor gălăţean îi explică unui coleg de muncă din Nepal cum poate fura benzină de la utilajele folosite la locul de muncă.

„No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work”, spune muncitorul român.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul, iar răspunsul românului vine imediat. „You understand, speak, no work… little benzin, no problem”.

„You take this one home, you sell, you want more monney?”, mai întreabă nepalezul în timp ce românul transferă benzina furată în bidoane de plastic.

„No sector, no problem”, îi răspunde gălăţeanul.

După ce a văzut imaginile, conducerea societăţii Gospodărire Urbană s-a autosesizat şi l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină Am chemat poliţa, a fost cercetat disciplinar şi a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a explicat Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

The post Un muncitor nepalez, învăţat de un gălăţean să fure de la serviciu: Little benzin, no problem appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă