Un motociclist din Cisnădie a murit după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani

2 luni in urmă 34

Un motociclist de 31 de ani a murit, noaptea trecută, după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina, și a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor pentru a-i recupera trupul neînsuflețit. Polițiștii au găsit motocicleta în apropierea victimei.

Motociclist din Cisnădie, mort după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani

Motociclist din Cisnădie, mort după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani

ziarulunirea.ro

Motociclistul avea 31 de ani și era din orașul Cisnădie, județul Sibiu. Bărbatul plecase în cursul zilei de joi la o plimbare cu motocicleta pe Transalpina când, cel mai probabil în urma unui accident, a căzut cu motorul într-o râpă de pe raza satului Căpâlna, din comuna Săsciori, județul Alba.

”Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba. Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență”, anunță IPJ Alba, potrivit ziarulunirea.ro.

Sibianul a căzut cu motocicleta într-o râpă

Trupul motociclistului sibian a fost recuperat din râpă de serviciul de Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba. Din primele informații, salvatorii au intervenit în cadrul evenimentului în urma unui apel la 112.

Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă