Un militar ucrainean ucis și alţii răniţi în conflictul din Ucraina

1 lună in urmă 11

  • Insurgenţii separatişti au încălcat de trei ori armistiţiul în 24 de ore.
  • În total, în cursul anului 2021, 48 de militari ucraineni au fost ucişi.
  • Rusia este acuzată că le oferă susţinere insurgenţilor separatişti.

În ultimele 24 de ore, a fost ucis un militar ucrainean în confruntările din Regiunea Donețk cu separatiștii proruși, anunţă armata ucraineană, conform cotidianului Le Figaro.

Potrivit armatei ucrainene, în ultimele 24 de ore, insurgenţii separatişti au încălcat de trei ori armistiţiul. Un militar ucrainean a fost ucis, iar alţi doi au fost răniţi în atacuri insurgente. Unul dintre militarii răniţi este în stare gravă.

Duminică şi luni, alţi doi militari ucraineni au fost ucişi în confruntări cu insurgenţi separatişti produse în regiunile Doneţk şi Lugansk. În total, în cursul anului 2021, 48 de militari ucraineni au fost ucişi în estul Ucrainei.

Administraţia de la Kiev şi insurgenţii separatişti proruşi se acuză reciproc de încălcarea armistiţiului aflat în vigoare în regiunile ucrainene Doneţk şi Lugansk. Bilanţul conflictului separatist izbucnit în 2014 în estul Ucrainei este de aproximativ 14.000 de morţi.

Rusia este acuzată că le oferă susţinere insurgenţilor separatişti proruşi, dar Administraţia de la Moscova respinge acuzaţiile.

The post Un militar ucrainean ucis și alţii răniţi în conflictul din Ucraina appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă