Un milionar și-a retras banii de la bancă pentru că nu a fost lăsat să intre fără mască în instituție

1 lună in urmă 33

Sambata, 30 Octombrie 2021, ora 17:55

171 citiri

Un milionar și-a retras banii de la bancă pentru că nu a fost lăsat să intre fără mască în instituție

Un milionar din China s-a răzbunat pe angajații unei bănci pentru că nu i-au permis să intre în instituție fără mască de protecție.

Bărbatul și-a retras economiile și a cerut ca cei aproape 800.000 de dolari să fie numărați manual.

Milionarul a povestit pe o rețea de socializare că pe 16 octombrie a retras aproximativ cinci milioane de yuani chinezești cash, de la Banca din Shanghai, pentru că a fost dezamăgit de modul în care l-au tratat agenții de pază, care au avut o „atitudine îngrozitoare” față de el, scrie Insider.

Acesta a spus că a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi, dar că are de gând să își mute toți banii la alte bănci.

Milionarul a mai precizat că le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani, iar întreaga operațiune a durat două ore.

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de securitate, pornit de la protocoalele COVID. Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții de pază nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu avea mască de protecție.

Milionarul a explicat că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să îi dea ei una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra.

Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini cu grămezi de bani, care au devenit virale.

Citeste si:

Pentagonul a testat cu succes un motor de rachetă pentru o armă hipersonică. SUA încearcă să recupereze terenul pierdut în fața Chinei

Pentagonul, în colaborare cu US Navy, a efectuat joi un test static de succes al unui motor de rachetă destinat lansării unui vehicul de transport pentru o armă hipersonică, potrivit marinei...

 povestea concubinei care a modernizat China

Cum a reușit o simplă concubină a împăratului, chiar și atunci când China nu permitea femeilor să conducă, să fie un fel de alter ego chinez al reginei Victoria a Marii Britanii? Cixi...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă