Un MiG ucrainean a fost grav avariat de mașina condusă de un ofițer beat al Forțelor Aeriene

1 lună in urmă 4

Un avion de vâanatoare MiG-29 al Fortelor Aeriene din Ucraina a fost avariat major, vineri, 12 martie, în timp ce se afla la sol, în baza aeriană Vasîlki, de lângă Kiev, după ce a fost lovit de un automobil Volkswagen Touran condus de un ofițer aflat într-o stare avansată de ebrietate, informează publicația Defence Blog, citată de Ziare.com.

Unul dintre cele două motoare ale avionului de vânătoare MiG-29, care aparținea Brigăzii 40 Aviație Tactică a Forțelor Aeriene din Ucraina, a fost puternic avariat, deoarece, după impactul cu automobilul Volkswagen Touran, a luat foc.

Oficiali militari ucraineni au declarat că, la momentul producerii accidentului, avionul era tractat către unul dintre hangarele din baza Vasîlki, moment în care a fost puternic avariat în partea din spate.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Last night, 08 WHITE (c/n 2960731239), a MiG-29 Izdeliye 9-13 of <a href="https://twitter.com/hashtag/Ukraine?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#Ukraine</a> Air Force's 40th Tactical Aviation Brigaade got damaged after a drunk officer of <a href="https://twitter.com/hashtag/Ukrainian?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#Ukrainian</a> AF rammed his car to the poor fighter jet in <a href="https://twitter.com/hashtag/Vasilkov?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#Vasilkov</a> Air Base near <a href="https://twitter.com/hashtag/Kiev?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#Kiev</a>. LDARZ had overhauled the MiG in 2017. <a href="https://t.co/sPcRFq2PtN">pic.twitter.com/sPcRFq2PtN</a></p>— Babak Taghvaee - The Crisis Watch (@BabakTaghvaee1) <a href="https://twitter.com/BabakTaghvaee1/status/1370334859986632704?ref_src=twsrc%5Etfw">March 12, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Inginerul băut, cu grad de ofițer al Forțelor Aeriene din Ucraina, a scăpat nevătămat, dar va fi cercetat de superiori.

Un MiG ucrainean a fost grav avariat de mașina condusă de un ofițer beat al Forțelor AerieneMașina care a lovit avionul de vânătoare.

Foto: captură YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă