Un medic român stabilit în Italia, concediat pentru că nu a vrut să se vaccineze

1 săptămână in urmă 14

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 18:14

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Doctorul a fost concediat alături de încă doi colegi, cei trei fiind nevaccinați. Medicul a lucrat într-o clinică din Aprilia, comuna în care locuiesc mai mulți români.

„Mi se pare corect să ofer niște precizări, și prin prisma rolului meu de medic de familie și de consilier municipal. În primul rând, aș dori să precizez că nu sunt medic no-vax, așa cum am citit în mai multe articole din ziare sau pe unele site-uri de informare. Alegerea de a nu fi supus vaccinării împotriva Covid-19 se datorează în mod fundamental stării mele de sănătate.

Până la suspendare, am efectuat mereu vaccinarea pentru pacienții mei. Așadar, reconstrucțiile conform cărora m-aș opune vaccinurilor, în general, și celor împotriva coronavirusului nu corespund adevărului.

În ultimii ani, nu m-am cruțat niciodată în lupta împotriva pandemiei, așa cum stau mărturie și unele inițiative pe care le-am promovat. Sunt de acord cu alegerile administrației municipale, continui să acord cea mai mare atenție acestui virus și recomand tuturor cetățenilor, ca medic și, de asemenea, ca și cetățean, să aibă în continuare cea mai mare prudență”, a precizat medicul român.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă