Un medic cunoscut atrage atenţia: Ne îndreptăm spre scenariul în care scapă cine poate, Dumnezeu cu mila!

2 luni in urmă 66

Un medic cunoscut atrage atenţia. Spitalele vor fi pline, iar numărul îmbolnăvirilor COVID-19 va creşte şi mai mult – avertizează medicul.

Chirurgul Paul Ichim critică şi faptul că protestarii au strigat „Jos Masca” în faţa Spitalului Judeţean Galaţi, acolo unde sunt internaţi bolnavi COVID, în stare gravă.

„La ce scandal este pe stradă cu această demonstraţie „neprogramată” cred că ne îndreptam spre scenariul pe care-l aminteam acum câteva ore, scăpe cine poate, Dumnezeu cu mila. În atare situaţie solicit să nu mai existe aşteptări de la „criminalii” din sistemul sanitar, ce vor fi cât de curând depaşiţi de situaţie. Când în Terapia Intensivă Covid se moare pe capete zilnic, iar personalul de acolo este la presiune, cam acelaşi, de aproape un an, vă daţi seama ce o să se întâample. (…) O lume întreagă se supune unor reguli, doar în România s-a dezmorţit democratia de luptă împotriva ocultei ce vrea să ne înrobească.

Ce poate fi mai „frumos”, decât să te duci la poarta Spitalului Judeţean la 1 noaptea şi să ţipi jos masca, chiar în apropierea paturilor ATI, unde se chinuie să supravieţuiască cei care au Covid? În mod sigur o bună parte din personalul medical simţindu-se în acele momente foarte apreciat, şi-ar fi luat lumea-n cap fiind probabil retinuţi de amărâţii care se sufocă. Şi când te gândeşti că aştia strigau ca năucii în crucea nopţii că vor libertate, paza fiindu-le asigurată de organele de ordine”, a scris medicul Paul Ichim, pe pagina sa de Facebook, după protestele anti restricţii din Galaţi.

Postarea medicului a devenit virală, fiind comentată şi distribuită de zeci de oameni.

Totodată, medicul Emilian Imbri a declarat că numărul cazurilor de coronavirus ar putea să scadă abia atunci când vom avea 60% din populaţie vaccinată. Fostul manager al Spitalului „Victor Babeş” estimează de altfel că nu va fi înregistrat un regres considerabil în ceea ce priveşte numărul infectărilor la toamnă.
Citeste şi: Zi de naştere memorabilă pentru un medic din Galaţi. A operat un pacient infectat cu COVID care înghiţise o baterie
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă