Un mare dinamovist e nemulțumit de strategia lui Gigi Mulțescu: „Jalnic! Mă așteptam să văd altceva”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021, 17:44 / Actualizat luni, 22 martie 2021 17:57

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, nu e de acord cu sistemul 3-4-3 folosit de Gigi Mulțescu la revenirea pe banca roș-albilor.

Prezent în studioul unei televiziuni de sport, Danciu-gol s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor din meciul de la Iași (0-1), dar n-a fost încântat nici de partitura tactică aleasă de „SMURD”, care a optat pentru un sistem cu trei fundași. 

„E o situație grea, complicată. Echipa a arătat jalnic la Iași. Dacă spuneam înainte că meciul cu Sepsi (n.r- 0-2) a fost cel mai rău meci al echipei, acum spun că acest meci de la Iași a fost cel mai rău. 

Așezarea aceasta cu 3 fundași are plusuri, dar și minusuri. Echipa nu a arătat o siguranță defensivă în acest sistem. Mă așteptam ca, odată cu venirea lui nea Gigi, să văd altă atitudine și altă abordare. Nu am văzut așa ceva. Problemele financiare sunt rezolvate, fotbaliștii n-ar avea niciun motiv să nu joace”, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Statistică rușinoasă pentru Dinamo

Dinamo e în cădere liberă, iar evitarea retrogradării a devenit principalul obiectiv al echipei preluate de „SMURD-ul” Gigi Mulțescu. „Câinii” vor evolua în play-out pentru cel de-al patrulea sezon consecutiv, iar perspectivele sunt sumbre.

Roș-albii au avut o prestație catastrofală pe terenul lui Poli Iași. Nu mai puțin de 11 jucători din tabăra „câinilor” nu au primit notă de trecere din partea GSP, în ceea ce a reprezentat una dintre cele mai slabe partide făcute de Dinamo pe durata actualului sezon. 

Cifrele sunt îngrijorătoare de-a dreptul pentru susținătorii roș-albilor. Conform bilanțului oferit de statisticianul GSP Liviu Manolache, Dinamo e echipa din Liga 1 cu cele mai multe meciuri fără gol marcat în acest campionat, 13! 8 dintre aceste partide au fost în 2021!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mulțescu aduce 3 noutăți în echipa lui Dinamo! Jucătorii pe care pariază antrenorul

Playtech: Anamaria Prodan TAIE în carne vie. Impresara l-a eliminat, fără să mai stea la discuții


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă