Un manager de club din Liga 1 crede că Florinel Coman a avut noroc: „Era dramatic dacă se întâmpla asta”

1 lună in urmă 1

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Marcel Popescu crede că Florinel Coman a avut noroc că a fost prins fără permis de conducere înainte de a provoca un accident rutier care ar fi putut să îi încheie cariera definitiv, mai ales că jucătorul lui FCSB nu deținea un permis valid de conducere.

Marcel Popescu: „Era dramatic pentru Coman să aibă doar 80 la oră şi să fi lovit pe trecerea de pietoni două-trei persoane”

„Lui Coman i s-a făcut un mare bine, pentru că a fost găsit într-adevar cu 165 de kilometri la ora, dar era dramatic să aibă doar 80 la oră şi să fi lovit pe trecerea de pietoni două-trei persoane. L-au oprit la timp. 

Cazul Coman, ca şi teribilism la volan, trebuie să fie un exemplu pentru toţi fotbaliştii din prima ligă, care vrând-nevrând, trebuie să recunoaştem că au un capital de simpatie pe care nu îl are omul de rând din partea agenţilor de circulaţie, care sunt sau nu sunt suporterii echipelor respective şi care sunt permisivi mai mult decât este cazul cu ei. Ca să ia carnetul la Kiev în limba engleza e posibil, imposibil era să îl ia în limba rusă la Londra”, a declarat Marcel Popescu la Ora Exactă în Sport.

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani!

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

Art 335 din Codul Penal

VIDEO. Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR Cluj și-a prezentat oficial noul transfer » Campioana scoate din primul „11” unul dintre cei mai buni jucătoriȘi-a găsit echipă după plecarea de la FCSB: „Au fost și variante din Liga 1, dar nu m-au mulțumit”

Anul trecut, Walter Zenga anunța divorțul: „Nu o mai recunosc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani.„ Neașteptat ce a făcut public acum

Libertatea

Playtech: Simona Halep, super cadou de Ziua Femeii. Ce surpriză a primit din partea WTA
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă