Un luptător MMA și-a pierdut degetul în ring şi doctorul a cerut oprirea luptei: "Aş fi vrut să continui"

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Degetul luptătorului rus a fost smuls în timpul rundei 2

În timpul celei de-a doua runde, Pliev, participant la Jocurile Olimpice din 2012 la lupte libere unde a reprezentat Canada, a simțit că degetul i s-a rupt și s-a desprins de restul mâinii.

După ce a observat incidentul, arbitrul a oprit lupta și a sesizat că degetul arătător al rusului lipsește. Oficialii galei au început să îi caute degetul luptătorului în jurul cuștii și au cerut sprijinul celor prezenți să caute în jurul lor.

La scurt timp, aceștia au descoperit că degetul se afla în interiorul mănușii lui Pliev.

„În a doua rundă, adversarul mi-a prins mănușa cu o singură mână și a ținut-o strâns. Am simțit cum mi s-a rupt degetul. El a continuat să tragă de mănușă și mi-a smuls degetul. Am continuat să ne luptăm, iar la finalul rundei am văzut expus osul degetului”, a declarat Khetag Pliev pentru ESPN.

Rusul spune că și-ar fi dorit ca lupta să continue și este încrezător că ar fi reușit să îl învingă pe luptătorul american: „Mi-aș fi dorit să continui, pentru că simțeam că îl pot învinge, dar doctorul a văzut ce s-a întâmplat și cerut oprirea luptei”.

Imediat după ce degetul a fost găsit, Khetag Pliev a fost transportat la spital, unde medicii i-au reatașat degetul arătător.

Devin Goodale a fost declarat învingător, iar metoda victoriei a fost marcată ca „Deget detașat”.

Pliev este hotărât să se adreseze Comisiei Atletice din Pennsylvania, pentru că prinderea adversarului de mănuși este considerată o tehnică nelegitimă în sporturile de contact.

Etichete: mma , deget , khetag pliev , devin goodale
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă