Un limitator de înălțime a căzut peste un TIR, în Brașov

2 săptămâni in urmă 5

Limitatorul de înălțime al unui pod din Brașov s-a prăbușit peste un TIR, miercuri, în zona Fundătura Hărmanului. Din fericire, structura a căzut doar peste remorca TIR-ului, nicio persoană fiind rănită în incident.

Potrivit primelor informații, autocamionul a acroșat limitatorul de înălțime, iar acesta a căzut strivind remorca. Nicio persoană nu a fost rănită în incident, însă remorca TIR-ului a fost distrusă de grinda căzută.

Traficul rutier în zonă a fost deviat temporar.

Marți după-amiază, un șofer de TIR a murit și un altul a fost rănit într-un accident în care au fost implicate patru autotrenuri, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop, un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR, cu numere de Ungaria (care s-a răsturnat în afara părții carosabile), apoi a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria. Șoferul care circula din direcția Lugoj-Orșova a fost transportat la spital. Celălalt șofer a murit în impact.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă