Un Lamborghini Aventador confiscat de procurorii de la Crima Organizata a fost scos la vanzare de stat. Cu ce pret poate fi achizitionat

1 săptămână in urmă 15

O agentie a Ministerului Justitiei vinde un Lamborghini Aventador, pe care procurorii de la Crima Organizata l-au sechestrat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism, potrivit Stirile Pro TV.

Licitatia va fi organizata online de Agentia de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, iar banii obtinuti vor fi confiscati sau vor acoperi prejudiciile provocate de cei condamnati.

Cumparata de un interlop din Galati pentru iubita lui, masina este de vara trecuta sub sechestru DIICOT intr-o ancheta legata de o grupare de traficanti de carne vie si proxenetism.

Agentia care a primit masina in custodie a decis sa o scoata la licitatie, intrucat valoarea acesteia scade.

Masina, fabricata in 2014, are la bord 54.000 de kilometri. Este echipata cu un motor impresionant de 6.498 cm3 ce dezvolta nu mai putin de 700 de cai putere.
Pretul de pornire este de 794.544 de lei, iar cel care isi doreste trebuie sa depuna pana la inceputul lunii iunie o garantie de zece procente din aceasta suma.

In depozitul secret in care se afla masina mai sunt zeci de masini scumpe. Din colectie fac parte si 12 motociclete Harley Davidson, sechestrate intr-o ancheta de crima organizata cu ramificatii in Statele Unite, potrivit Stirile Pro TV.

Sunt de vanzare si sase ogari folositi in Prahova la braconaj, luati de curand de o asociatie din Occident.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă