Un jucător important de la Manchester City a fost arestat! Fotbalistul este acuzat de viol și agresiune sexuală

1 lună in urmă 26

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Poliția din Cheshire a emis joi seară un comunicat de presă în care anunță că fotbalistul se află în acest moment în custodia sa, deoarece are cinci capete de acuzare pe numele său.

Benjamin Mendy de la Manchester City este acuzat de viol și agresiune sexuală

"Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, are patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Acestea sunt legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere în legătură cu evenimente petrecute între octombrie 2020 și august 2021.

Mendy a rămas în custodia poliției și va apărea în fața Curții Magistraților din Chester vineri, pe 27 august. Este extrem de important ca procedurile în desfășurare să nu fie perturbate de relatări, comentarii sau informații dezvăluite în mediul online", se arată în comunicatul emis.

Manchester City l-a suspendat pe Benjamin Mendy

Campioana Angliei a reacționat imediat și a dezvăluit, pe site-ul oficial, că l-a suspendat pe Benjamin Mendy până când lucrurile se vor lămuri.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

"Manchester City confirmă că în urma faptului că a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat, deoarece se află în așteptarea unei anchete. Această problemă face parte dintr-un proces legal, iar clubul nu poate face mai multe comentarii până când procesul se va încheia", au comunicat "cetățenii".

Etichete: manchester city , benjamin mendy
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă