Un jucător de la Marseille a aflat că a fost suspendat de FIFA cu câteva minute înainte de a urca în avion pentru un meci

1 săptămână in urmă 14

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Pape Gueye, de la Marseille, a aflat că a fost suspendat de FIFA cu câteva minute înainte de a urca în avion pentru un meci

Motivul este transferul său de la Marseille la Watford, în vara anului 2020, care nu ar fi fost în regulă.

Senegalezul a apucat să joace pentru naționala țării sale într-un singur meci la această ediție a Cupei Africii pe Națiuni, însă nu a mai fost trecut apoi pe foaia de joc pentru partida cu Guineea, pentru că vestea a venit cu câteva ore înaintea partidei. Astfel, el nu a făcut nici deplasarea.

Pape Gueye a apucat să joace un meci la Cupa Africii pe Națiuni înainte de a primi vestea suspendării

"Pape Gueye are o problemă administrativă, apărută chiar înainte de deplasare. Cu cinci minute înainte, am fost avertizați că FIFA l-a suspendat din cauza unui transfer între clubul său, Marseille, și Watford.

Avocatul lui ne-a informat dimineață, la ora 11, dar chiar înainte de zbor, am primit și confirmarea. Din acest motiv nu l-am trecut pe foaia de joc", a spus selecționerul Senegalului, Aliou Cisse, potrivit Foot01.

În vara anului 2020, Pape Gueye ar fi rupt unilateral acordul pe care îl semnase cu Watford și a mers la Marseille liber de contract. Procesul a fost intentat de Watford, iar acum a venit decizia.

Închizătorul în vârstă de 22 de ani nu mai are drept de joc nici pentru Marseille și în nicio altă competiție sub egida FIGF la până la soluționarea cazului.

Etichete: marseille , watford , pape gueye

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă