Un jucător de la Dinamo Kiev a dezvăluit tot! Ce le-a transmis Mircea Lucescu elevilor săi înaintea meciului cu Inhuleț: „Ne-a montat astfel încât să nu ne relaxăm!”

2 săptămâni in urmă 19

Mircea Lucescu a câștigat din nou campionatul Ucrainei, după ce Dinamo Kiev a învins-o pe Inhuleț cu 5-0. La finalul meciului, Denys Popov, fundașul lui Dinamo Kiev, a dezvăluit ce le-a transmis antrenorul jucătorilor, înainte de meci.

Pentru Mircea Lucescu este al nouălea titlu de campion obținut în Ucraina, după cele opt câștigate la „cârma” lui Șahtior Donețk.

„Il Luce” a fost instalat pe banca lui Dinamo Kiev în vara anului trecut.

Ce le-a transmis Mircea Lucescu jucătorilor lui Dinamo Kiev înaintea meciului cu Inhuleț

Denys Popov susține că Mircea Lucescu le-a transmis jucătorilor faptul că Inhuleț este o echipă dificilă, reușind astfel să-i ambiționeze înaintea meciului.

„Antrenorul ne-a spus că Inhuleț, la fel ca Ahrobiznes, este o echipă fără compromisuri, care va fi dificilă. Ne-a montat astfel încât să nu ne relaxăm și să terminăm treaba. Este bine că băieții au luat adversarul în serios”, a declarat Denys Popov, pentru presa din Ucraina.

După 23 de etape, Dinamo Kiev are 58 de puncte, cu 13 puncte peste Șahtior, care a pierdut lamentabil, 0-2, pe terenul celor de la Olexandria.

Mircea Lucescu, război total cu fanii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost aspru contestat de o anumită parte a suporterilor lui Dinamo Kiev, încă de la momentul instalării antrenorului pe banca formației ucrainene. La finalul meciului cu Ahrobiznes Volchysk, din semifinalele Cupei Ucrainei, câștigată de Dinamo cu 3-0, Mircea Lucescu a răbufnit la adresa ultrașilor care îl critică.

„Un grup de așa-ziși suporteri ai lui Dinamo, la fiecare meci, apar cu cagule… măcar, dacă au de spus ceva și de protestat, să-și arate fața, să vedem cine și de ce protestează. Pe mine mă interesează echipa, rezultatele, jocul, mă interesa foarte tare ca Dinamo să redevină ceea ce a fost și să fie din nou o echipă competitivă în campionatul intern și competițiile internaționale.

Sunt 10 inși, care vor să fie protagoniști, să fie mai importanți decât jucătorii, decât președintele clubului. N-au nicio legătură cu această echipă”, a declarat Mircea Lucescu, la finalul meciului cu Ahrobiznes Volchysk.

The post Un jucător de la Dinamo Kiev a dezvăluit tot! Ce le-a transmis Mircea Lucescu elevilor săi înaintea meciului cu Inhuleț: „Ne-a montat astfel încât să nu ne relaxăm!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă